Heb je vragen over het gebruik van jouw voucher(s) i.v.m. de maatregelen rondom het Corona virus? Bekijk dan de veelgestelde vragen.
Location_home Top Deals
Location_cadeaubon Cadeaubonnen

ZOEK CONTACT MET ONS

Wij zorgen dat je altijd jouw DeLeuksteDeal vouchers kan gebruiken. Dit betekent dat vouchers, waarvan de geldigheid in of net na de periode van lockdown afloopt, zullen worden verlengd. Zodat alsnog ruim voldoende gelegenheid is voor het gebruiken van de vouchers.

Deze verlenging, inclusief eventuele bijzonderheden, wordt binnen 2-3 weken weergegeven in de voorwaarden van jouw vouchers. Houdt daarom jouw account in de gaten.

Mocht je twijfelen of het in de periode van lockdown nog mogelijk is om jouw vouchers te gebruiken? Bijvoorbeeld bij een deal waarbij je ook het product kan afhalen? Neem dan contact op met de partner van deze deal. De contactgegevens staan hierbij op de voucher vermeld.

Wij begrijpen dat dit een bijzondere tijd is en dat het heel erg jammer is dat tijdelijk geen gebruik kan worden gemaakt van sommige vouchers. Wij hopen hierbij op jouw begrip.

Nog veel DeLeuksteDeal plezier gewenst en blijf gezond!

Heeft u een vraag?
Kijk dan eerst even bij Veelgestelde vragen.

Waarover wilt u ons graag contacteren?
Onderwerp: