15

Escaperoom bij jou thuis voor 1-5 personen (8 keuzes)

Escaperoom bij jou thuis voor 1-5 personen (8 keuzes)

5ca5911c-54d8-46bb-b6cd-4a9401d07f68
1f6ecf3c-2eb4-44e6-837c-f8a13890ecf5
2df5a747-0b31-44f4-b905-d0efa0664906
3f2e1fe6-7f94-4258-be82-0b0d0834c808
4cbbc1b1-7792-4d3c-88a6-32f6f4355d49
TOPDEAL€ 8,99
AL 152 VERKOCHTEscaperoom bij jou thuis voor 1-5 personen (8 keuzes)
Nu boeken = nu spelen!

Zit jij vanwege de coronacrisis ook thuis en weet je niet goed wat je allemaal kan doen? Speel dan onze nieuwe Escape Room @ Home game! Met deze game haal je via jouw eigen tablet of smartphone een heuse Escape Room in huis! Je speelt de game namelijk via onze app waardoor je het huis niet hoeft te verlaten. Je krijgt 1 uur de tijd om te ontsnappen uit bijvoorbeeld een boerderij, hotel, kasteel of groot landhuis. Je kan de Escape Room in je eentje spelen maar ook in teams tot 5 personen! 

Er zijn verschillende spellen te kiezen, geschikt voor verschillende leeftijden. Zelfs de allerkleinsten kunnen meedoen. Weten jullie binnen de tijd alle raadsels op te lossen en succesvol te ontsnappen? Ga de uitdaging aan!

Boerderij (3-6 jaar)
Britt is 5 jaar en woont op een boerderij. Britt heeft een konijn dat Bruintje heet. Bruintje weet elke dag het huis stiekem te verlaten, alleen begrijpt Britt niet hoe dit komt. Willen jullie Britt helpen erachter te komen waar Bruintje toch elke keer naar de buren wegglipt?

Kasteel (6-10 jaar)
Jesper, Jordi en Jolein wonen in een oud kasteel. Het kasteel staat aan een kruispunt van 4 wegen, maar de straat waar het aan ligt heet Vijfsprong. Er blijkt een geheime uitgang in het kasteel te zitten die uitkomt bij het kruispunt... Willen jullie samen met Jesper, Jordi en Jolein op zoek gaan naar de geheime uitgang?

Landhuis (8-12 jaar)
Elise en Michael wonen in de bergen bij hun opa in een landhuis, ver van de bewoonde wereld. Het liefst willen ze elke dag naar hun vriendjes, maar dat is te ver lopen. Wanneer ze dit willen kan dit alleen op de fiets, maar de sleutel van het fietsenhok is verdwenen. Willen jullie Elise en Michael helpen met het zoeken van de sleutel zodat ze naar hun vriendjes kunnen?

Dierentuin (8-12 jaar)
Chelsea en Jesse zijn stiekem de verlaten dierentuin ingeslopen, alleen wat gebeurt er nu?! Alle alarmbellen gaan af en door de speakers horen ze dat over een uur alle hekken van de verblijven worden geopend... Wat nu?! Jesse en Chelsea haasten zich naar de verblijven om de hekken goed af te sluiten, gaan ze dit probleem op tijd oplossen?

Hotel (12+ jaar)
Door een hevige storm is het 5-star Casino Hotel gesloten en niemand mag er meer uit. Jij bent daar met je vrienden in Las Vegas en wil heel graag naar buiten. In de wandelgangen gaat het verhaal dat er ergens in het hotel een geheime uitgang is. Je krijgt een uur de tijd om codes te kraken en te achterhalen waar deze geheime uitgang zich bevindt, succes!

Spookhuis (12+ jaar)
Ben jij net zo dapper als Charlotte en Rowan en durven jullie het verlaten 'spookhuis' in het bos te betreden? Er doen verhalen de ronde dat de mensen die naar binnen zijn gegaan er niet meer uit zijn gekomen... Denk jij samen met Charlotte en Rowan uit het spookhuis te kunnen ontsnappen?

Manhattan (16+ jaar)
Mitchel en Erica Bush leven op de 67e verdieping van een penthouse in New York. De toren ligt aan Central Park, Manhattan. Het is zondagochtend en zij willen graag van het zonnetje genieten aan de andere kant van het park. Maar er staat een mededeling op het scherm van de lift: 'Grote storing in zowel telefonie als stroom in Manhattan. We draaien nog 1 uur op noodstroom, maar hierdoor is de lift ontregeld. Jullie hebben 60 minuten de tijd om de liftcode te hacken om zo alsnog de begane grond te bereiken.' Succes!

Oriënt Express (16+ jaar)
In Parijs stappen jullie in de Oriënt Express die jullie helemaal naar Istanboel gaat brengen. Gelukkig stopt hij in een aantal mooie Europese steden en hebben jullie een luxe VIP-coupé om in te slapen. Er is echter een probleem want de trein is plotseling gestopt. Kunnen jullie het probleem op tijd oplossen?

Ervaar het zelf met Escape Room @ Home!
Wat te verwachten
 • Escaperoom spelen (8 keuzes)
 • Leuk spel voor thuis
 • Max. voor 5 spelers
 • Eenvoudig via de app direct met je smartphone of tablet te spelen, zonder dat je de deur uit hoeft
 • Voor alle leeftijden is er een spel
 • Ook leuk als cadeau
 • Nu boeken = nu spelen

Voorwaarden
 • De voucher is geldig vanaf 2 mei 2020
 • De voucher is geldig t/m 31 augustus 2020
 • 1 voucher is geldig voor 1 Escape spel

 • Stappenplan om te verzilveren:
 • Ga naar www.sos-events.nl/escape-room-at-home  
 • Kies de leeftijdscategorie en jouw favoriete game en klik vervolgens op reserveren
 • Kies voor 1 Escape Room en druk op ‘Boek nu!’
 • Check het besteloverzicht en druk op ‘Ga verder’
 • Vul jouw eigen contactgegevens in en druk op ‘Ga verder’
 • Druk op ‘+ kortingscode invullen’ en vul hier jouw unieke kortingscode in. Het totaal bedrag komt hierna op €0,- te staan. Ga vervolgens akkoord met de algemene voorwaarden en rond de reservering af.
 • Binnen 5 à 10 minuten ontvang je een e-mail met alle instructies en inloggegevens van de game
 • Niet geldig in combinatie met andere acties
 • Bekijk hier de annuleringsvoorwaarden: www.deleukstedeal.nl/annuleringsvoorwaarden
BEST VERKOCHT