Heb je vragen over het gebruik van jouw voucher(s) i.v.m. de maatregelen rondom het Corona virus? Bekijk dan de veelgestelde vragen.
13

RVS Prullenbak met sensor

RVS Prullenbak met sensor

B45a4c6e-81da-4908-8a86-0aa9dea26a95
Cd996896-9d48-4a75-aa8e-2b9ef2258243
C44358c7-c047-43cc-a4a6-816703e0c93d
517621eb-88b1-4c87-9666-4c489128fb67
E78ed73c-6592-4aa5-8276-f8b3a1cc9ff6
€ 349,00€ 119,95
 • JE KORTING 66 %
 • JE BESPARING € 229,05
AL 8 VERKOCHTRVS Prullenbak met sensor
Hoge kwaliteit FlinQ RVS design prullenbak met Sensor, ideaal voor thuis en op kantoor! Opgeruimd staat netjes, maar netjes opruimen is nog veel fijner. Dat doe je met de FlinQ RVS Prullenbak! Strak design, en nog beter: effectief en handig in gebruik. Met de supersnelle en gevoelige sensor open je simpel en snel de klep van de prullenbak en gooi je je afval weg. De klep van de afvalbak sluit naadloos aan, waardoor ieder vies geurtje binnenblijft. Zeer hygiënisch door het contactloze gebruik, een must-have in je keuken!

De FlinQ Prullenbak heeft een capaciteit van 72 liter(!) verdeeld over vier verschillende bakken. Scheid daardoor effectief je GFT, plastic, oud-papier en restafval en draag je steentje bij aan het milieu! Recyclen was nog nooit zo makkelijk. En je opent alleen de afvalbak die je op dat moment nodig hebt, waardoor je minder vaak last hebt van de verspreiding van geuren. Ideaal!

Capaciteit per compartiment
De afvalbak is ook ideaal voor op kantoor vanwege zijn ruime capaciteit. Het grote compartiment aan de bovenkant heeft een inhoud van 45 Liter. De bak blijft op zijn plek door de stevige binnenring. De onderste twee bakken – elk 12 liter - zijn voorzien van wieltjes, waardoor je deze eenvoudig en snel openschuift. De nieuwste wieltjes zijn gemaakt van een zacht materiaal om krassen op de keukenvloer te voorkomen. De onderkant is antislip waardoor de RVS-prullenbak op de plek blijft waar jij hem wilt hebben.

Het 3 liter uitneembare bakje bovenin de prullenbak is bedoeld voor groen afval. Pak het eenvoudig uit de afvalbak en zet het op het aanrecht. Verwijder je groene afval van het aanrecht in de bak en plaats het bakje weer terug in de prullenbak, zonder dat je hand het afval heeft aangeraakt!

Contactloos door sensor
Hou je hand voor de sensor en de prullenbak reageert met het openklappen van de deksel. De prullenbak sluit automatisch na 5 seconden. Wil je de prullenbak toch langer open hebben staan, houd dan je hand voor de sensor! De sensor voorkomt vingerafdrukken op je meest functionele apparaat in je keuken. In de keuken is hygiëne natuurlijk belangrijker dan waar ook in huis of op kantoor. Contactloos openen en sluiten van je prullenbak draagt hier enorm aan bij.

De FlinQ RVS Prullenbak is de nieuwste in zijn soort. De reactietijd van de sensor wordt steeds korter, puur om de snelheid van je handeling in de keuken te versnellen.

Welke afvalzakken heb je nodig?
Voor het grootste compartiment kun je het best kiezen voor Swirl 60L trekbandzakken of Dumil 60L trekbandzakken. Wij raden de Swirl-variant aan, die je zowel in de winkel als online kunt aanschaffen. Kies bij de onderste twee compartimenten voor een 20/25L afvalzak. Voor het kleine afvalbakje is het handig om een 10/12L zak te gebruiken.

*Bij de prullenbak wordt standaard foam en tape meegeleverd om te bevestigen aan de achterkant van het apparaat. Als deze direct tegen de muur wordt gezet, kunnen krassen op de manier worden voorkomen! Houd je muren strak.

Specificaties
Afmetingen: 42cm x 31.5cm x 82.5cm
Gewicht: 8.4 kg
Afmeting met deksel open: 108cm
Capaciteit: 72L totaal met 4 compartimenten (1x 45L + 2x 12L + 1x 3L)
Batterij voltage: 6x 1.5V of 6x 1.2V
Werkt op 6x AA batterijen (niet inbegrepen)
Verpakking afmetingen: 44cm x 33cm x 85cm
Verpakking gewicht: 10.4 kg
Wat te verwachten
 • Zeer snelle, gevoelige sensorprullenbak
 • Strak design voor in de keuken of op kantoor
 • Geruisloze soft close sluiting van deksel
 • Soft wieltjes voorkomen krassen en beschadigingen aan de vloer
 • 72 liter capaciteit, verdeeld over 4 bakken
 • Neem afscheid van de vieze geuren in je huis
 • Geen vingerafdrukken meer
 • Gemakkelijk scheiden van je afval, milieuvriendelijk
 • Antislip, houdt de afvalbak op zijn plaats
 • Handige afvalzakhouder voor de grote en kleine bak
Voorwaarden
 • Inclusief verzendkosten
 • Mail na aankoop jouw adres en vouchercode naar info@deleukstedeal.nl. Jouw adresgegevens worden gedeeld met de leverancier
 • Vragen of klachten over het product na levering? Neem contact op met de leverancier via info@flinqcommerce.nl o.v.v. DeLeuksteDeal en jouw vouchercode
 • Verwachte levertijd: binnen 5 werkdagen
 • Zodra de bestelling is verzonden, wordt er een e-mail met een traceercode gestuurd vanuit FlinQ. Met deze code kan je de leveringsstatus van je bestelling opvolgen
 • Wettelijke garantie van toepassing via FlinQ
 • Bekijk hier de annuleringsvoorwaarden: www.wowdeal.nl/annuleringsvoorwaarden
BEST VERKOCHT