Heb je vragen over het gebruik van jouw voucher(s) i.v.m. de maatregelen rondom het Corona virus? Bekijk dan de veelgestelde vragen.
15

Uitdagende escapegames voor thuis (1 -5 pers.)

Uitdagende escapegames voor thuis (1 -5 pers.)

0e50ecc4-c91f-40ef-80f2-29001758514c
1ff71041-9d47-4cc5-81de-5c75021caae9
08507db0-5b09-48b7-ba91-1c324e7bef55
32fee354-b895-4343-9609-75bdab60eae0
€ 10,00€ 5,50
 • JE KORTING 45 %
 • JE BESPARING € 4,50
AL 75 VERKOCHT • Sjors in the jungle van € 10,00 voor € 5,50
 • Paniek in de snoepfabriek van € 10,00 voor € 5,50
 • Rond de wereld van € 15,00 voor € 7,75
 • Operation Mindfall van € 39,00 voor € 22,50
 • Project Pegasus van € 39,00 voor € 22,50
 • Combideal: Operation mindfall + Project Pegasus van € 75,00 voor € 39,95
De perfecte deal voor een leuke activiteit met je kinderen of voor een gezellig avondje met vrienden of familie. Of ga je misschien de uitdaging met je partner aan met één van deze uitdagende escapegames voor thuis! Weet jij bijvoorbeeld met je vrienden een ontvreemd museumstuk terug te brengen bij het spel 'Ronde de wereld'? Of daag je kinderen uit om het raadsel op te lossen bij 'Paniek in de snoepfabriek'. Een leuke tijd gegarandeerd!

Ervaar gezellig in je eigen huis het plezier van een escapegame voor thuis van Game of clues. We hebben vijf uitdagende games geselecteerd waaruit je kan kiezen. Het enige wat je nodig hebt is geduld, een internetverbinding en een printer. Oh ja; laat dat wijntje of biertje nog even staan tot je het spel hebt uitgespeeld want je hersenen zal je hard nodig hebben. Dus plan het feestje na afloop om te proosten op de goede afloop!

Kies je spel, koop de voucher en gebruik de unieke vouchercode bij het bestellen bij 'Game of clues'. Kies uit de volgende spellen.

Rond de wereld (60 tot 120 minuten spelplezier)
Je hebt de keuze uit de volgende uitdagende spellen; 
Er is een museumstuk ontvreemd uit het museum voor oudheden in Londen. Bekend is dat het ergens op de wereld verborgen ligt, echter we weten niet precies waar. We hebben jullie hulp nodig het stuk te vinden en terug te brengen. Hints en puzzels liggen verborgen over 6 continenten. De hints, verstopt in diverse landen, zullen jullie naar de verstop plaats leiden zodat jullie hem terug kunnen brengen. We hebben een privé vliegtuig voor jullie klaarstaan die wacht op jullie instructies en een ervaren crew die jullie zal begeleiden op jullie reis om de wereld.

Operation Mindfall (90 minuten spelplezier)
Operation Mindfall is het next level escape room voor thuis. Het spel is vanaf verschillende locaties met elkaar te spelen als team. Belangrijk hiervoor is dat jullie allemaal een internet verbinding hebben, een printer en dat in ieder geval 1 van het team een iPhone of iPad heeft.

Spider technologies is erin geslaagd om een breincontrole technologie te ontwikkelen om zo het beslissingsproces van mensen aan te tasten. Om dit te voorkomen is een internationale, onafhankelijke veiligheidsdienst genaamd W.I.S.E. opgericht om met een laatste poging dit tegen te gaan. Echter ze hebben een team van agenten nodig om dit voor hun uit te voeren. Jullie worden voorzien van alle benodigde informatie. Het spel is te spelen vanaf 2 t/m maximaal 5/6 personen per groep. 1 speler zal de commandant zijn die voorzien wordt van de login informatie om bij de puzzels te komen (iPhone of iPad met iOS11 of hoger nodig). Hiervoor is een account maken niet nodig. De rest van de groep zal de nodige informatie kunnen vinden op de website van W.I.S.E. (laptop/pc/tablet met internetverbinding nodig). Communicatie en samenwerken zijn een vereiste om dit spel tot een goed einde te brengen. Online communicatieplatformen zoals Skype, Whatssapp, Zoom en Teams zijn handige tools om te gebruiken hiervoor. De speelduur van dit spel bedraagt 90 minuten. Lukt het jullie?

Project Pegasus (90 minuten spelplezier)                                            
Een undercover missie van Secret Agent Spike in het hightech onderzoekslab Spider Technologies werd abrupt onderbroken: al het contact is verloren. Bovendien zijn drie wetenschappers onder verdachte omstandigheden gestorven. Wat is er hier aan de hand. Stond Agent Spike op het punt de waarheid te onthullen? 

Als lid van W.I.S.E ( World Intelligence Secret Elite) wordt jullie team erop uitgestuurd om te achterhalen wat er gebeurd is en het geheime rapport dat Agent Spike als laatste doorstuurde te kraken.Jullie onderzoeken camerabeelden, plannen en documenten. Je duikt in in een unieke 3D-simulatie van het laboratorium op zoek naar aanwijzingen en oplossingen.

Dit teamspel speel je met 2 tot 5 personen. Dit kan vanaf meerdere locaties. Via een video conference als Zoom, Skype, Teams of WhatsApp staan jullie met elkaar in verbinding en overleggen jullie over de aanpak terwijl ieder op zijn eigen computer speelt. Liever allemaal bij elkaar zitten, dat kan natuurlijk ook gewoon.

Sjors in de jungle (voor kinderen van 8 tot 12 jaar)                             
Een aantal jaar geleden is onderzoeker Sjors naar de jungle vertrokken om het leven in de jungle te bestuderen. Hij zou eigenlijk voor 6 maanden gaan, maar het beviel hem zo goed dat hij inmiddels al 3 jaar weg is. Je kan zeggen dat hij een leven in de jungle heeft opgebouwd. Hij heeft al veel vrienden gemaakt waaronder een paar echte "besties". Zijn uiterlijk is ook al behoorlijk veranderd en hij slingert van boom naar boom. Maar tijdens het slingeren ging het onlangs helaas mis. Hij lette even niet op en BOEM.... zo tegen een boom. Het leek op het eerste gezicht mee te vallen, wat schrammen, wat blauwe plekken en een bult op zijn hoofd, maar al snel merkte hij dat zijn geheugen hem in de steek liet. Hij weet niet meer wie zijn beste vrienden zijn en hoe ze heten. Daarom heeft hij jullie, zijn oude vrienden van vroeger, ingeschakeld om hem te helpen. Lukt het jullie om te ontdekken wie zijn beste vrienden zijn? 

Paniek in de snoepfabriek! (voor kinderen van 8 tot 12 jaar)
Al tientallen jaren is snoepfabriek "de Zoetekauw" een begrip in het land. Iedereen kent de fabriek en iedereen kent de snoepjes die ze er maken. De fabriek staat onder leiding van Lolly Suikerspin. Alles ging goed tot er plots mensen ziek werden. Ze kregen allemaal gekleurde pukkels. Hun lijf ziet eruit als een krentenbol. Steeds meer mensen werden ziek en kregen deze gekleurde pukkels.

Lolly snapt er niets van en is helemaal in paniek! Ze stelt een onderzoek in en al snel blijkt dat er iets mis is met het recept van de Smarties. Er zitten ineens allemaal groentes in het Smarties-recept. De mensen die ze eten krijgen een allergische reactie op deze groentes. Dit is niet goed voor de mensen en het recept moet dus snel weer worden hersteld. Hiervoor is jou hulp nodig.  Help jij Lolly om de groente-ingrediënten te vinden en uit het recept te halen zodat de Smarties-machine weer de normale Smarties kan maken?

Game of Clues
Kanunnikstraat 13
4854 KJ Bavel
06-13702505

Wat te verwachten
 • Uitdagende escapegames voor thuis
 • Een leuke middag of avond gegarandeerd
 • Goed voor het trainen van je hersenen
 • Je speelt wanneer je zelf maar wil en kan
 • Na reservering ontvang je een mail met uitleg. Een internetverbinding en printer is alles wat je nodig hebt
 • De spelduur bedraagt tussen de 60 en 120 minuten
 • Zoek naar een gestolen museumstuk bij de game ‘Rond de wereld’
 • Daag je vrienden of familie uit met 'Operation Mindfall' en 'Project Pegasus' of speel ze beide: Dit zijn next-level escapegames!
 • Ook leuk voor kinderen! Zij kiezen uit ‘Paniek in de snoepfabriek!’ of 'Sjors in de Jungle'
Voorwaarden
 • De voucher is geldig vanaf 21 december 2020
 • De voucher is geldig t/m 31 maart 2021
 • 1 voucher is geldig voor 1 spel
 • Te gebruiken wanneer jij dat wil!
 • Na aankoop van de voucher kun je reserveren bij Game of Clues
 • Vul je unieke 'DeLeuksteDeal' vouchercode in bij het reserveren op de website van Game of Clues http://www.gameofclues.nl
 • Na de bestelling ontvang je een bevestiging
 • Bekijk hier de annuleringsvoorwaarden: www.deleukstedeal.nl/annuleringsvoorwaarden
BEST VERKOCHT