15

Winter Wadlopen met speciaal bier proeverijarrangement

Winter Wadlopen met speciaal bier proeverijarrangement

26020edb-ae23-4def-9fd1-01b14fffe3b4
26020edb-ae23-4def-9fd1-01b14fffe3b4
26020edb-ae23-4def-9fd1-01b14fffe3b4
26020edb-ae23-4def-9fd1-01b14fffe3b4
26020edb-ae23-4def-9fd1-01b14fffe3b4
TOPDEAL€ 19,50
AL 11 VERKOCHTWinter Wadlopen met speciaal bier proeverijarrangement

Wadlopen Pieterburen, het echte wadlopen!

Niet iedereen weet dit, maar wadlopen is ontstaan in de winter. Gekleed in warme, liefst water- en winddichte kleding en op laarzen trotseer je het Wad. Met deze wadlooptocht beleef je alle facetten die het Wad ons te bieden heeft. Van mooie vergezichten, stiltes, een overweldigende natuur tot zeehonden in het wild. Tijdens het wadlopen zal de gids alles uitleggen over het ontstaan van het wadlopen en de natuur. Het is soms even doorzetten, maar wat is wadlopen toch prachtig.

Zodra je een tocht hebt gereserveerd, ontvang je van ons een programmavoorstel met kledingvoorschriften. Op het aangegeven tijdstip meld je je aan in de receptie annex wadloopwinkel aan de Hoofdstraat 84 in Pieterburen. Hier kan je eventueel laarzen huren en andere wadloopbenodigdheden kopen.

Na het aanmelden staat koffie/thee met appelgebak voor je klaar in ons Grand Café of Restaurant en hier draait ook een korte film over de te lopen wadlooptocht. Zo kom je alvast in de wadloopstemming. Tevens kun je hier nog een sanitaire stop maken voordat je het wad op gaat. De gids zal je hier ontmoeten en verder instrueren over de vertrekplaats.

Daarna vertrek je met eigen auto naar de dijk (15 min.) en maak je een unieke winter wadlooptocht over de dijk en kwelders. Deze 3 uur durende tocht wordt op laarzen gelopen.

Terug bij de dijk kun je je laarzen schoonmaken in natuurwater en rijd je weer terug naar Pieterburen. Hier kun je de eventuele gehuurde laarzen weer inleveren en ben je welkom in het Grand Café voor de proeverij. Hier mag je onze eigen biertjes Lam, Brak, Slik en Kwel proeven. Wij zullen hier een korte uitleg over geven en tevens worden je smaakpapillen op de proef gesteld. Je mag de biertjes namelijk blind proeven en zo op de smaak afgaande beoordelen welk biertje in welk proefglaasje zit. Vanzelfsprekend worden er ook wat zoutjes bij geserveerd.

Om je dagje uit compleet te maken kun je het waddendorp Pieterburen, met haar bekende zeehondencentrum voor of na de tocht verkennen. Kaartjes voor de crèche zijn te koop in de receptie met korting.

Met een voldaan gevoel rijdt de bob je weer op huis aan. Tot de volgende keer? 

TIP: combineer dit arrangement met een overnachting bij Hotel Waddenweelde (neem contact op met Hotel Waddenweelde via het telefoonnummer 0595-528558 om de mogelijkheden te bespreken). 
Wat te verwachten
 • Wadlopen Pieterburen, het echte wadlopen
 • Koffie / thee met appelgebak bij aankomst 
 • Incl. speciaalbier proeverij 
 • Wadlooptocht van 3 uur 
 • Bereid je goed voor op te tocht door de juiste kleding te dragen
 • Veel plezier! 
Voorwaarden
 • De voucher is geldig vanaf 1 november 2018 
 • De voucher is geldig t/m 30 maart 2019 
 • 1 voucher is geldig voor 1 persoon
 • Er dient per e-mail gereserveerd te worden via info@wadlopen-pieterburen.nl o.v.v. DeLeuksteDeal. Voor vragen kunt u uiteraard telefonisch contact opnemen; 0595-528558. 
 • De voucher is niet geldig i.c.m. andere acties 
 • De voucher is niet geldig op feestdagen 
 • Neem je uitgeprinte voucher mee
 • Bekijk hier de annuleringsvoorwaarden: www.deleukstedeal.nl/annuleringsvoorwaarden
BEST VERKOCHT