Location_home Top Deals
Location_cadeaubon Cadeaubonnen
HOE WERKT HET?

Wat is DeLeuksteDeal?

DeLeuksteDeal maakt je leven interessanter door elke dag deals uit de regio Groningen en Drenthe aan te bieden met minimaal 50% korting! Iedere dag staat er een nieuwe topdeal online.

 Hoe werkt DeLeuksteDeal?

 1. Beste deals van de dag door heel Nederland!

Meld je gratis aan voor het ontvangen van de dagelijkse mail in jouw regio. Je ontvangt dan dagelijks een nieuwsbrief met de exclusieve deal van de dag. Deze korting kan oplopen tot 90%!! De vouchers zijn voor een langere periode geldig dus je hebt genoeg tijd om gebruik te maken van de deal!

2. Koop een DeLeuksteDeal!

Enthousiast over de deal? Klik op "Koop Nu" om de deal van de dag te kopen via iDeal of Paypal. Je krijgt direct de voucher binnen via mail maar je kunt deze ook in jouw account terug vinden!

3. Verzilver je DeLeuksteDeal

Je print de door jou aangekochte voucher(s) uit. Dit is namelijk jouw aankoopbewijs. Vervolgens verzilver je de voucher binnen de termijn die in de voorwaarden beschreven staat. Het kan voorkomen dat een reservering noodzakelijk is. Lees daarom altijd de voorwaarden van de deal goed na!

4. Enjoy!

DeLeuksteDeal zorgt elke dag voor DeLeuksteDeals van de allerbeste bedrijven in jouw stad of regio! Volg onze deals elke dag op Twitter en Facebook om kans te maken op gratis deals of schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief! Wij wensen jou heel veel plezier met DeLeuksteDeal(s)!!