Geniet van het Noorden!

OVER DELEUKSTEDEAL

Wie zijn wij?

DeLeuksteDeal is een team van enthousiaste mensen die net zoals jullie houden van fantastische deals. Wij zijn een collectief kopersplatform die de krachten van groepsaankopen en Social media bundelen om zo mega kortingen van de beste bedrijven in jouw stad of regio aan te kunnen bieden. DeLeuksteDeal biedt tijdelijke superdeals aan door heel Nederland, maar streeft ernaar om de komende maanden ook mensen over de grens te laten profiteren van deze fantastische deals in hun regio!


DeLeuksteDeal voor klanten

Maak je leven leuker en spannender met DeLeuksteDeal en bespaar 50% tot 90% op DeLeuksteDeals bij lokale bedrijven. Wij streven ernaar om elke dag een fantastische deal online te zetten. DeLeuksteDeal maakt stappen met vrienden, ontspanning of verzorging van lichaam en geest toegankelijker voor iedereen. Zomaar een aantal DeLeuksteDeals die voorbij kunnen komen:

*Een heerlijk dagje sauna

*Een spannende voetbalwedstrijd

*Een romantisch dinertje in een toprestaurant

*Een luchtballonvaart

*En nog veel meer verrassende deals


DeLeuksteDeal voor partners

Wanneer je als ondernemer op zoek bent naar extra en slimme marketing is DeLeuksteDeal de ideale partner. Een samenwerking met DeLeuksteDeal zorgt voor een nieuwe boost en extra aandacht voor jouw onderneming. Daar waar andere dagaanbieders stoppen, gaat DeLeuksteDeal verder met uitstekende service en dienstverlening. Tenslotte is DeLeuksteDeal ook op het gebied van Social media uniek ten opzichte van de concurrentie. Door het gebruik van Social media bereikt DeLeuksteDeal nog eens duizenden potentiële extra klanten. Sinds de oprichting van DeLeuksteDeal/WowDeal groeit DeLeuksteDeal in Nederland in bijzonder hoog tempo.

 

Wil je meer informatie en/of ook jouw bedrijf bij duizenden mensen onder de aandacht brengen? Stuur dan een e-mail naar info@deleukstedeal.nl