Location_home Top Deals
Location_cadeaubon Cadeaubonnen

FAQ'S

Wat is DeLeuksteDeal?
DeLeuksteDeal maakt jouw leven interessanter! Ga jij graag naar de bioscoop? Hou jij van lekker uit eten met vrienden of vriendinnen? Zou jij graag eens een ballonvaart willen maken? Of trakteer jij graag jouw lichaam en geest op een heerlijk dagje sauna en beauty? Door elke dag deals aan te bieden met minimaal 50% korting, maakt DeLeuksteDeal dit voor jou mogelijk!! Dit soort deals kunnen wij dagelijks aanbieden doordat wij in groepsverband kopen. Let op, een deal staat altijd maar een bepaalde periode op onze website. Heb je interesse in een deal? Koop dan direct de voucher(s)!

Wat een DeLeuksteDeal vandaag! Hoe kan ik hem kopen?
Goed om te horen dat je enthousiast bent over deals! Via het knopje "naar de deal" kom jij alle ins en outs te weten over de deal. Vervolgens kun je de deal via "Koop Nu" aanschaffen via iDeal of Paypal!

Hoelang kan ik een DeLeuksteDeal voucher gebruiken?
Na het aanschaffen van de deal ontvang je een DeLeuksteDeal voucher. Iedere DeLeuksteDeal voucher heeft een andere vervaldatum. Op de voucher en in de voorwaarden van elke deal staat duidelijk vermeld hoelang de desbetreffende voucher geldig is, zo kom je nooit voor verrassingen te staan!

Let op, een deal staat altijd maar een bepaalde periode op onze website. Heb je interesse in een deal? Koop dan direct de voucher(s)!

Waar kan ik mijn voucher(s) vinden?

Om jouw vouchers te raadplegen kun je altijd inloggen in je account op onze DeLeuksteDeal site. Daarna kun je klikken op het kopje ‘'Account' + 'vouchers'. Vanuit het voucheroverzicht kun je de vouchers, eventueel eerst reserveren, downloaden en printen. Na een aankoop kan het soms even duren voordat je de vouchers kunt zien in jouw account. Heb je binnen 30 min na aankoop de vouchers nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@deleukstedeal.nl. 

Kan ik een DeLeuksteDeal annuleren?
Indien je binnen 14 dagen besluit de deal te annuleren, kun je een e-mail naar info@deleukstedeal.nl te sturen met de aangekochte vouchers als bijlage. Na 14 dagen is het niet meer mogelijk om de deal te annuleren.

Als ik de volledige waarde van mijn DeLeuksteDeal niet helemaal gebruik tijdens mijn bezoek, mag ik dan de rest op een ander moment gebruiken?
Je ontvangt nooit je geld of een deel hiervan terug!

Mag ik iemand een DeLeuksteDeal cadeau doen?
Ja, natuurlijk mag dat! Dit is het mooie van DeLeuksteDeal! Je kunt jezelf maar ook iemand anders een groot plezier doen met een DeLeuksteDeal! Maar wil je een toepasselijk cadeau geven? Maak dan gebruik van onze cadeaubonnen!

Wanneer komt DeLeuksteDeal ook in mijn stad?
Hopelijk spoedig! Wil jij ons helpen DeLeuksteDeal ook naar jouw stad te brengen? Stuur dan een mail naar info@deleukstedeal.nl

Wow! Wat een mooi bedrijf! Kan ik solliciteren?
Natuurlijk kan dat! Wij groeien namelijk heel snel. Als jij het team van DeLeuksteDeal wilt komen versterken kun je een e-mail sturen naar info@deleukstedeal.nl

Hoe vertel ik mijn vrienden, familie en kennissen over de fantastische DeLeuksteDeal?
Je kunt ons op verschillende manieren onder de aandacht brengen bij jouw vrienden, familie of kennissen. Dit kan via onze website maar ook via Twitter, Facebook of LinkedIn.

Hoe kan ik met mijn bedrijf samenwerken met DeLeuksteDeal?
Stuur een mail naar info@deleukstedeal.nl, met daarin informatie over jouw bedrijf. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken.

Kan ik mijn DeLeuksteDeal gebruiken in combinatie met een andere aanbieding?
Tenzij anders beschreven op de DeLeuksteDeal pagina of in de voorwaarden is dit niet mogelijk.

Waar kan ik me uitschrijven voor de nieuwsbrief?
Helemaal onderaan de nieuwsbrieven die je ontvangt, vind je de mogelijkheid om jezelf uit te schrijven.

Kan ik gemiste deals nog kopen?
Aanschaffen van gemiste deals is helaas niet mogelijk! Wees er dus snel bij!